De 7 fraaie voordelen

Uw voordelen in een notendop

1

Sympathieke vakmensen waar je heldere afspraken mee kunt maken.

Bent u een persoon die liever persoonlijk contact heeft i.p.v. wazige offertes via het internet? Dan bent u bij GlansGarant aan het juiste adres. Onze ervaren schilders komen persoonlijk bij u langs om kennis te maken en al uw wensen in kaart te brengen. Daarna ontvangt u een transparante aanbieding zonder kleine lettertjes. Een goed begin van een duurzame relatie.

2

Een strakke herschilderbeurt na iedere 5 of 6 jaar.

Het onderhouden van uw huis kan een constante zorg zijn. Bij GlansGarant heeft u een zorg minder. Ons onderhoudsplan voorziet namelijk in een complete herschilderbeurt na zes of acht jaar. Hierbij wordt uw woning van top tot teen opnieuw geschilderd en kan deze er weer jaren tegen. Waar anderen stoppen, komt GlansGarant de boel opnieuw schilderen. Zonder extra kosten, het is allemaal opgenomen in uw Onderhoudsplan.

3

Jaarlijkse garantie van schilderonderhoud aan uw huis.

Nadat uw huis in het eerste jaar is geschilderd, houdt uw GlansGarant Onderhoudsplan niet op. Sterker nog, dan begint het pas. Uw schilder komt ieder jaar langs om het schilderwerk te inspecteren en er is twee keer in een onderhoudsbeurt voorzien. Hierbij worden kwetsbare en/of beschadigde delen geschilderd. Dit lijkt wellicht overbodig, maar dat is het zeker niet.

4

Ruime keuze uit maar liefst drie betalingsmogelijkheden.

Net als bij het Onderhoudsplan van uw woning, is de betaling bij GlansGarant ook maatwerk. Op de pagina hieronder ziet u drie mogelijkheden, waarmee u uw plan financieel kunt vormgeven.

5

De 'binnenboel' is uiteraard ook in goede handen bij GlansGarant.

Bent u uitgekeken op de kleuren van het schilderwerk in uw woonkamer? Wilt u de kamers van de kinderen eens helemaal anders aanpakken? Uw GlansGarant schildersbedrijf biedt ook voor uw interieur aantrekkelijke condities. En in combinatie met de speciale ‘Winterschilder’ tarieven bent u nog voordeliger uit.

6

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel.

Als u een voorstander bent van milieuvriendelijk schilderen, dan bent u bij GlansGarant ook aan het juiste adres. Bij GlansGarant werken we alleen met de beste en meest milieuvriendelijke materialen. Aandacht voor mens en milieu is uiteraard standaard bij het beste onderhoudsplan van Nederland.

7

Alleen de best gewaardeerde schilders van Nederland werken voor u.

Het niveau van de serviceverlening van GlansGarant, valt of staat bij het schilderwerk en de service van de aangesloten schildersbedrijven. Door een streng selectiebeleid
geven klanten GlansGarant gemiddeld een 8.8. Het hoogste rapportcijfer in de branche. Huiseigenaren roemen de kwaliteit, service en het nakomen van afspraken. Ervaar het zelf!

Heeft u nog vragen?

Wij staan altijd voor u klaar.

Als u vragen of opmerkingen heeft over onze diensten, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Contact opnemen